J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Mantelzorgcompliment Teylingen

Mantelzorgcompliment 
De gemeente wil dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. Bent u mantelzorger en zorgt u al voor een langere tijd, onbetaald voor een naaste die langdurig ziek is? Dan kunt u in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment. 


Zorgvragers woonachtig in de gemeente Teylingen kunnen per jaar eenmalig het mantelzorgcompliment aanvragen. Deze bestaat uit een VVVbon van € 100,- . Samen met de mantelzorger vult de zorgvrager het formulier in en levert het aan bij Welzijn Teylingen, J.P. Gouverneurlaan 40B Sassenheim. Een voorwaarde is dat de mantelzorger geregistreerd staat bij Welzijn Teylingen. De aanvraag is daarom ook gelijk uw registratie bij het Mantelzorgsteunpunt.

Binnenkort kunt  u hier de aanvraag voor uw mantelzorgcompliment downloaden. De gemeente heeft akkoord gegeven dat ook mantelzorgers met een zorgvrager binnen een zorginstelling in aanmerking kunnen komen voor het mantelzorgcompliment. Dit betekent dat het formulier wordt aangepast. Wij hopen deze zo spoedig mogelijk op onze website te kunnen plaatsen.