J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Daten 60+ (speed)daten in de Bollenstreek (INSCHRIJVING GESLOTEN)

24-03-2018
15:00 -17.00 uur
Wordt bekend gemaakt na inschrijving
Let op! Het verschil mannen vs vrouwen  is momenteel enorm groot geworden. Heren kunnen zich daarom aanmelden t/m 5 maart. Dames moeten wij helaas voorlopig op de  wachtlijst plaatsen.

Zoekt u een (nieuwe) liefde of alleen iemand om een hobby mee te delen of op stap te gaan?
 
Voor wie vorig jaar geen match had, de bijeenkomst gemist heeft of het toen misschien nog te spannend vond, is er nu een nieuwe kans. 
 
Tijdens deze datemiddag kunnen inwoners van Teylingen en omstreken elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Misschien vindt u wel die nieuwe liefde of een hele goede vriendschap om samen dingen mee te ondernemen. Niet via een website maar gewoon in levende lijve en in de eigen Bollenstreek. Bij aankomst wordt men hartelijk welkom geheten om de ‘drempel’ voor het naar binnengaan zo laag mogelijk te houden. 
 

Twee verschillende doelen. 
De bijeenkomst is dit jaar onderverdeeld in twee verschillende activiteiten; het échte één op één speeddaten voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde en de groepsgesprekken voor diegene die op zoek zijn naar een activiteiten maatje. Op het aanmeldingsformulier okunt u aangeven voor welke onderdeel u kiest.
 
De middag vindt plaats op zaterdag 24 maart van 15.00 – 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Voorhout. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens. 
 

Kosten
De toegang bedraagt € 12,50 per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en 2 drankjes. Aanmelden kan tot en met 1 maart.
 
Voor wie wil komen maar geen eigen vervoersmogelijkheden heeft, kan Welzijn Teylingen eventueel een passende oplossing vinden. 
 
Aanmelden kan via de website onderaan deze pagina.. Voor meer informatie over de bijeenkomst of de vervoersmogelijkheden kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen telefoonnummer:  0252 231805. Mocht het niet lukken om via de website aan te melden dan kan dat ook via dit telefoonnummer.