J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Dag van de Mantelzorg 2017

11-11-2017
9.45 - 15.00 uur
Sassenheim (verder informatie na aanmelding)

Deze gezellige dag geeft mantelzorgers de gelegenheid om te kunnen ontspannen en zich te kunnen informeren over allerlei zaken rondom mantelzorg en met elkaar in gesprek te gaan.

Dit jaar wordt een vervolg op vorig jaar “Mantelzorg doe je samen”. Men is toen op deze dag met elkaar in gesprek gegaan over het gewenste toekomstbeeld van de mantelzorger, wat is de behoefte van een mantelzorg en wat levert het op als dit gerealiseerd wordt. Ook dit jaar start met een interactief deel. Alle tips en informatie van vorig jaar zijn uitgewerkt door Welzijn Teylingen en onder begeleiding gaat men hiermee weer gezamenlijk aan de slag.

Verder bestaat het programma uit verschillende informatieve workshops en ontspannen verwenactiviteiten. Er zijn diverse kramen aanwezig waar men informatie kan krijgen rondom mantelzorg en ook de bekende CreoDoe-contactgroep is er weer. Er wordt een uitgebreide lunch geserveerd en afsluitend is er een hapje met een drankje.

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste (partner, kind, ouder, vriend of vriendin, etc.) is van harte welkom.

Na aanmelding ontvangt men een aanmeldformulier met verwenactiviteiten en workshopkeuzes.

Voor meer informatie over mantelzorg in het algemeen kan men contact opnemen met Leny Noteboom, mantelzorgadviseur Welzijn Teylingen.Recente agenda-items