J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Onbegrepen Rouw (Verdriet) Rouw- en Verliescafé Over-Leven

21-01-2018
14.15 uur
Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42

Op zondag 21 januari  is er weer een bijeenkomst van het Café Over- Leven in de bibliotheek in Sassenheim. Vanaf 14.15 uur bent u van harte welkom, om 14.30 uur start het programma. De toegang is gratis. Het thema deze keer: Onbegrepen rouw, verdriet waar weinig begrip voor is. Stil verlies.

Er zijn veel soorten verlies. Voor het oog grote en minder grote. Wat voor de één minder belangrijk lijkt, kan voor een ander grote invloed hebben. Er wordt in stilte vaak meer geleden dan we aan de buitenkant zien. Meestal langer dan opgemerkt wordt door de omgeving. Verdriet heeft altijd een verhaal. En dat verhaal wil gehoord en begrepen worden. Met te grote bescheidenheid doe je jezelf geen goed.
                                                         
Jouw/uw verhaal mag er zijn, zeker in het Café Over-Leven.

Met dit gegeven zullen we actief bezig gaan onder leiding van Barbara Bosveld, die haar eigen verliesverhaal wil delen en ook wil laten zien wat haar daarbij geholpen heeft. Met haar eigen ervaring kan zij de bezoekers wellicht een eindje op weg helpen bij het zoeken en vinden.

De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die hierin steun wil vinden in een vertrouwde omgeving, waar tijd en aandacht is. De erkenning en de herkenning van lotgenoten kunnen steun bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laura Methorst, lid van de werkgroep en welzijnsadviseur bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.Recente agenda-items