J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Rouw- en Verliescafé Over-Leven; Alles wordt anders

22-04-2020
14.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42
 
Op zondag 22 april  is er weer een bijeenkomst van het Café Over- Leven in de bibliotheek in Sassenheim. Vanaf 14.15 uur bent u van harte welkom, om 14.30 uur start het programma. De toegang is gratis. Het thema van deze bijeenkomst is: Alles wordt anders. 
 
 
 
Met het verlies van je dierbare verliest je ook het leven zoals het tot dan toe was. Maaltijden, opstaan, verjaardagen, uitgaan en thuiskomen, er kan een eindeloze rij van veranderingen worden opgesomd.
Je vraagt zich af: Waar ben ik in terecht gekomen? Wat kom ik allemaal tegen? Hoe vind ik hier mijn weg in? Wat is helpend bij deze vragen, welke hulpbronnen heb je op zulke moeilijke momenten tot je beschikking om het onvermijdelijke onder ogen te zien en aan te gaan? 
 
Over deze vragen kan Ella Wormsbecher uit ervaring meepraten. Zij wil haar eigen verliesverhaal met de bezoekers van het Rouw- en Verliescafé delen. Met haar opgedane ervaringen en zoektochten kan zij misschien een steuntje in de rug bieden. Bezoekers van het café kunnen ook met elkaar van gedachten wisselen.
 
De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die steun wil vinden. Het is in een vertrouwde omgeving, waar tijd en aandacht is. Iedereen die rouwt is hartelijk welkom. Het is een plek waar je verdriet er mag zijn, waar je zonder gêne kunt vertellen hoe het je vergaat, waar je door lotgenoten vaak beter begrepen wordt. 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laura Methorst, lid van de werkgroep en welzijnsadviseur bij Welzijn Teylingen, te bereiken op 0252-231805.