J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Rouw- en Verliescafé Over-Leven; Op verhaal komen

26-11-2017
14.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur)
Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42

Café Over-Leven is een plek waar mensen, jong of oud, met verlies  en rouw, van harte welkom zijn.

Het leven kent zoveel soorten verlies: je gezondheid, je partner, je kind, je levenslust. Wanneer iemand zo een verlies lijdt, heeft hij of zij tijd, aandacht en ruimte nodig om te rouwen.

Tijdens de bijeenkomst op 26 november wordt er een geen thema behandeld maar is er ruimte voor jouw verhaal.
Want na een tijdje kan het zo zijn dat je nog vol verhalen zit over jouw verloeren dierbare, maar deze niet meer kwijt kunt in je eigen omgeving. In het Rouw- en Verliescafé kun je je verhaal nog kwijt en kracht putten uit de verhalen van anderen.

Het Rouw- en Verlilescafé is een café waar je met lotgenoten en vrijwilligers kunt praten over het verlies van een dierbare of andere vormen van verlies. We noemen onze ontmoetingsruimte ‘café’ omdat je welkom bent voor een kopje koffie of thee en een luisterend oor. Het is niet alleen kommer en kwel, maar een ontspannen ‘café’ waar plaats is voor een lach en een traan.


Organisatie en contact

De bijeenkomsten worden georganiseerd door een groep ervaren vrijwilligers in samenwerking met Welzijn Teylingen. Deze initiatiefgroep draagt zorg voor de organisatie van het café, begeleidt de bijeenkomsten en levert een inhoudelijke bijdrage.
 
De toegang is gratis