60+ Singles Café

21 augustus 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Ben jij een vitale zestigplusser en wil je graag nieuwe mensen leren kennen?

Schrijf je dan in voor het 60+ Singles Café, het gezelligste evenement in de Bollenstreek op vrijdag 27 september 2024. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Welzijn Noordwijk en Welzijn Teylingen en biedt een mooie kans om op ontspannen wijze nieuwe vriendschappen te sluiten en leuke mensen te ontmoeten.

Bij aankomst word je gastvrij ontvangen door de vrijwilligers, die ervoor zorgen dat je je direct op je gemak voelt. De middag is zo ingericht dat je op een laagdrempelige manier met anderen in contact kunt komen. Of je nu liever deelneemt aan gezamenlijke activiteiten of juist de voorkeur geeft aan een goed gesprek aan een van de tafeltjes, er is voor ieder wat wils. De middag start om 16.00 uur en rond etenstijd wordt er een lichte maaltijd verzorgd. Rond 19.30 uur is het tijd voor het laatste rondje en sluiten we met elkaar af.

Het Singles Café biedt de perfecte kans om nieuwe vriendschappen te sluiten, gedeelde interesses te ontdekken en wie weet zelfs een bijzondere connectie te maken. Zet die stap en doe mee!

Hoe meld je je aan?
Stuur een e-mail naar info@welzijnteylingen.nl of bel naar 0252-231805. Na je inschrijving ontvang je een week voorafgaand aan het evenement alle benodigde informatie en de exacte locatie. Het Singles Café vindt plaats op een sfeervolle plek in Lisse. De kosten voor deelname bedragen €15,- per persoon, inclusief twee drankjes en een smakelijke lichte maaltijd. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 september 2024.

We kijken uit naar je komst!

Ga naar de inhoud