Brievenwasserette

21 oktober 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Heeft jouw (vrijwilligers)organisatie moeite om vrijwilligers te vinden? Het kan zijn dat je met de vacatureteksten niet altijd de juiste mensen aanspreekt. Soms zijn de teksten lastig te begrijpen of niet uitnodigend genoeg, waardoor je gemotiveerde vrijwilligers misloopt die juist veel voor je organisatie kunnen betekenen.

Workshop: samen aan de slag met vacatureteksten
In deze interactieve workshop leer je hoe je vacatureteksten aantrekkelijker maakt voor een breed publiek. De workshopleider deelt praktische tips en trucs om teksten duidelijker, toegankelijker en overtuigender te maken. We gaan aan de slag met vacatureteksten die de deelnemers zelf aanleveren. Deze teksten worden samen herschreven en verbeterd.

Daarnaast geeft een ervaringsdeskundige op het gebied van laaggeletterdheid advies over hoe je je vacatures kunt afstemmen op mensen met verschillende taalniveaus.

Wanneer en waar?
De workshop vindt plaats op woensdag 6 november, van 19:30 – 21:30 uur.
Locatie: Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42.

Eerst aanmelden
Aanmelden kan via deze link


Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

De workshop is in de eerste plaats bedoeld voor verenigingen en andere vrijwilligersorganisaties. Als er voldoende plaats is, kunnen ook andere organisaties of bedrijven deelnemen.

Ga naar de inhoud