Nieuwe collega Mauris Opdam

10 oktober 2024 • Algemeen • Madelon Tullenaar

We zijn verheugd om onze nieuwe collega Mauris Opdam voor te stellen als de cursusleider van het nieuwe “Lekker Fit” programma binnen onze gemeente.

Mauris heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn en brengt zijn expertise nu in de praktijk door deze unieke cursus aan te bieden aan mensen met een bijstandsuitkering.

Over het “Lekker Fit” programma: Het “Lekker Fit” programma is speciaal ontwikkeld om deelnemers te ondersteunen in hun zoektocht naar werk, zelfredzaamheid en een actieve rol binnen de samenleving. Dit programma loopt reeds zeven jaar met succes voor de gemeente Noordwijk en wordt vanaf januari in Teylingen uitgerold. Door middel van coaching, trainingen en een combinatie van sportieve activiteiten en persoonlijke ontwikkeling helpt dit programma deelnemers om hun eigen kracht te ontdekken en in te zetten.

Wat biedt het programma?

  • Cursus ‘Wat wil ik?’: Inzicht in persoonlijke wensen en ambities gericht op werknemersvaardigheden.
  • Fysieke Beweging: Wekelijkse bewegingssessies die de algehele gezondheid bevorderen.
  • Werkervaringsplekken en Vrijwilligerswerk: Praktische ervaring opdoen in de arbeidsmarkt.
  • Positieve Gezondheid: Het belang van een gezonde levensstijl en mentale veerkracht.
  • Zelfredzaamheidsmatrix: Strategieën om zelfstandiger te worden in leven en werk.

Dit programma is een unieke kans voor deelnemers om hun vaardigheden te ontwikkelen en een actieve rol in de gemeenschap te vervullen. Het doel is om hen in hun kracht te zetten en zelfredzaam te maken in hun dagelijkse leven.

Welzijn Teylingen kijkt ernaar uit om samen met Mauris en de deelnemers deze reis van persoonlijke groei en ontwikkeling te maken!

Ga naar de inhoud